Om Hjertero psykoterapi

Hjertero Psykoterapi tilbyder samtale, coaching og terapi til mennesker, der føler indre uro, mangler overblik, er gået fast i livet, eller på anden måde har brug for hjælp til at komme videre i livet.

Jeg tilbyder at hjælpe mennesker med at definere det som er det gode liv for dem, samt identificere og hjælpe med at forløse det som står i vejen for, at de kan have netop det liv, så de opnår balance i livet med indre ro, overblik og glæde i hverdagen.

 

Min mission er at hjælpe mennesker med at identificere hvad der hindrer dem i at have det liv de gerne vil have, forløse det som står i vejen samt hjælpe dem med at tilegne sig den nødvendige viden og redskaber, de skal bruge for at blive i stand til selv at fastholde og videreudvikle deres gode resultater når de har afsluttet deres forløb hos mig.

Om mig

Jeg er opvokset i en tryg kernefamilie og har i min barndom og ungdom aldrig oplevet noget som var traumatiserende. Min vej til at være stresset, udbrændt og sygemeldt startede i maj 2008, hvor jeg mistede mit yngste barn i en ulykke. Sorgen var meget intens, og jeg følte at jeg havde mistet mig selv. Jeg vidste ikke hvem jeg var og jeg havde ingen strategier for at håndtere og bearbejde denne intense sorg. Jeg forsøgte at holde sorgen på afstand bl.a. ved at gå på arbejde meget hurtigt efter, hvilket stressede min krop rigtig meget. Ca. 9 måneder efter hans død var jeg så stresset og tæt på en depression, at jeg blev sygemeldt.

Vejen tilbage til et godt liv har været et vildt forløb. Med hjælp fra gode terapeuter, nære relationer, en uddannelse som integrativ coach og terapeut og nu videreuddannelse til psykoterapeut samt et dybfølt ønske om at få et godt liv på trods af mit store tab er jeg kommet styrket igennem denne krise.
Jeg har under uddannelsen lært at mærke mig selv, lytte til min intuition, mærke hvad jeg har brug for samt at handle på det. Jeg har lært at elske mig selv og stoppe tanker og overbevisninger der for mig er uhensigtsmæssige.

I dag tager jeg ansvar for alt i mit liv, lever fra hjertet, er opmærksom på ikke at finde på undskyldninger. Jeg har genvundet min energi, lyst, glæde og gejst. Jeg mediterer jævnligt og sørger på den måde for, at få eventuelle begyndende stresssymptomer ud af kroppen. Jeg er i dag taknemmelig hver dag for det jeg har, på trods af det store tab jeg har haft.

Mine erfaringer gør, at jeg ved hvordan det er at være stresset og jeg kender vejen ud af stress og tilbage til ro, harmoni, overblik og glæde i livet. Det vil være mig en ære at følges med dig og støtte dig på din vej tilbage det som du synes er det gode liv.

Uddannelser

  • I gang med 2-årig overbygning som psykoterapeut.
  • 2-dags Grundkursus I PBSP Psykomotorisk traumeterapi
  • Stresscoach
  • Stressmentor
  • Integrativ coach og terapeut
  • Læsevejleder
  • Folkeskolelærer i 20 år

Etik

Jeg er studiemedlem af og arbejder på baggrund af Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt. Herunder tavshedspligt: Psykoterapeuten har med de undtagelser, der følger af lovgivningen, tavshedspligt vedrørende alle personlige forhold erfaret under terapien.

Link til folderen med hele det etiske regelsæt

i