Giv mig 30 minutter

Så skaber vi sammen en vision for, hvilken slags hverdag du ønsker uden at skulle bekymre dig om stresssymptomer, samt hvordan du kan skabe og fastholde denne hverdag

Jeg kender vejen ud af stress og hen mod et liv i balance med indre ro, overblik og glæde i hverdagen.

Vil du med?

Du kender måske nogle der er gået ned med stress og som har gået hos en stresscoach uden at blive stressfri?

Det kan skyldes, at de og (deres coach) ikke vidste eller var opmærksom på, at er er en række ting som er fælles for mange mennesker som bliver stressede. Og nej. Det er faktisk ikke, at de har travlt. Travlhed i sig selv gør ikke mennesker stressede.

Den måske vigtigste faktor for om man er i risiko for at blive stresset eller ej, er den måde man møder verden på. Den måde som man tænker og handler på, når man møder udfordrende og/eller pressede situationer, har afgørende indflydelse.

Vil du gerne vide, hvordan man kan ændre sine tanke- og handlemønstre?

Dette vil du få ud af din 30 minutters Indre ro og balancesamtale

  • Vi vil afdække skjulte udfordringer, der kan forhindre dig i at nå dine ønsker samt være stressfremkaldende i din hverdag.
  • Du vil få konkrete værktøjer til at håndtere din stress, kende til dine symptomer og forstå, hvordan du kan navigere udenom faresignalerne
  • Du vil få konkrete værktøjer til at kunne gå det eller de første skridt mod at have indre ro, overblik og glæde i din hverdag.
  • Du vil forlade samtalen med en fornyet positiv energi og være inspireret til endelig at få styr på og opretholde den hverdag, du går og drømmer om.
  • Du vil blive klar over, om du er parat til at følge mine gode råd og selv gå vejen mod det liv i balance som du ønsker, eller om du gerne vil have min hjælp til dette.

Er du stadig ikke helt overbevist, så se med her

Det er ikke nok, at nogen fortæller os, hvordan vi skal leve vores liv for at undgå at blive stresset.
I stedet handler det om at arbejde med sine ubevidste værdier og overbevisninger. Jeg viser dig, hvordan.

Jeg kunne ikke længere mærke mig selv

Jeg blev grundigt introduceret til dine metoder og følte aldrig et pres om at skulle vælge metoder jeg ikke følte mig helt tryg i. Jeg er vild med, at udgangspunktet er det underbevidste, da jeg tror, at jeg kan tænke mig til alt. Det virker ikke altid, så det var godt for mig at ”mærke” mine følelser og tanker i stedet for at tænke dem.

Jeg har altid haft god kontakt med mig selv. Da jeg startede hos dig, var jeg dog et sted, hvor jeg ikke længere kunne mærke mig selv. Hvad var godt og hvad var skidt. Allerede efter de første 2 gange kunne jeg igen mærke mig selv. Og nu efter 6. måneder kan jeg mærke mere nuanceret end jeg tidligere har kunnet. Og jeg er mere bevidst om hvordan jeg kan vælge til og fra i mit liv.

– Louise Larsen

Jeg har fra første møde følt mig godt modtaget og jeg har følt mig forstået

 Jeg mødte op med stor skepsis, da jeg syntes, at nogle af teknikkerne lød lidt som hokus pokus.
Jeg var meget træt og kunne ikke finde ud af om det fortsat var senfølger efter min kræftbehandling, eller om det var mit arbejde der drænede mine kræfter. Jeg sov rigtig dårligt og var begyndt at få ondt i maven, når jeg skulle på arbejde. Jeg begyndte allerede efter 1. session at sove bedre. Jeg har også nu perioder med stor travlhed på job, men jeg har lært at være mindre hård ved mig selv og give mig lov til at slappe af.
Har altid tidligere været i gang i hus og have, men er jeg træt nu lytter jeg mere til kroppen og tager den med ro og/eller snupper en lur. Jeg bruger fortsat meditation, men er bedst til at bruge det og tankefeltsterapi, når jeg føler mig presset.
Jeg har anbefalet Elisabeth til mine kollegaer og bekendte, når jeg oplever, at de er pressede, hvilket jeg er blevet bedre til at spotte, men jeg er også blevet bedre til at nedtone en stresset dag, så det alligevel bliver en god dag.

– Susanne Andersen

Jeg giver dig 3 små tips til, hvordan du kan begynde at få ro på dine tanker og dit nervesystem

Når vi er presset og har travlt, har vi gang i den del af vores nervesystem, der understøtter handling. Denne del af nervesystemet er designet til at være aktiv i kortere tid ad gangen. Når aktivitet her bliver normalen, så er det, at det går galt.
Jeg lærer dig, hvordan du kan få aktiveret den beroligende del af nervesystemet som sikrer, at du ikke bliver stresset.

Det er faktisk let og hurtigt at få startet processen hen imod et liv med indre ro, overblik og glæde i hverdagen

Jeg kender vejen. Jeg har selv gået den. Og jeg vil dele med dig, hvordan du også kan få det liv med indre ro og balance som du drømmer om.

Er du klar til at gå vejen?